ONLINE BOOKING

 

Velkommen til online booking av farge- og klippe-behandlinger.

 

Vi ønsker å gi deg den beste mulige servicen når du er gjest hos oss, og gir deg derfor litt info om online-booking vår.

Alle timer som bookes online, er det du som gjest som er ansvarlig for at det er riktig. Vi er ikke forpliktet til å rette opp i feil-bookede klippe- eller fargetimer. 

Fargetimer som bookes online bør kun bookes hvis du har vært gjest hos oss tidligere, og er sikker på hvilken type behandling du trenger. Har du ikke tidligere vært gjest hos oss, eller du er usikker på hvilken behandling du trenger, er vår beste anbefaling og komme innom for en gratis konsultasjon i salongen, eller ringe (22599880) for riktig veiledning.

 

Angående booking av farge online har vi foreløpig disse tjeneste tilgjengelig: 

-         Farge ettervekt (farge som pensles direkte på hodebunn for og matche opp allereden eksisterende farge i lengder og spisser)

-         Striper ettervekst halve hodet (foliestriper med fokus på den delen av hodet som dekker front+sider+topp+krone, fylle på etterveksten for og matche opp allereden eksisterende farge i lengder og spisser)

-         Striper ettervekst hele hodet (foliestriper over hele hodet med fokus på og fylle på etterveksten for og matche opp allereden eksisterende farge i lengder og spisser)